Experiència

Més de 50 anys avalen el nostre currículum amenitzant festes privades, casaments, carnavals i actes socials arreu de Catalunya.

Constantment  renovem el nostre material  any rere any. Per això podem oferir tecnologia d’última generació amb equips de so Full Range, il·luminació robotitzada, efectes especials de fum i pirotècnia i les videoprojeccions més avançades del moment mitjançant pantalles gegants o pantalles de plasma. Tot controlat pel millor software actual i comprat legalment.

Però  el que més ens ha consolidat dins del sector ha estat la nostra filosofia de treball: la transparència i la seriositat sense escatimar esforços ni material per oferir el millor servei possible cuidant escrupolosament la presentació i estètica dels nostres muntatges.

Assistim anualment des de fa 18 anys a la fira “Tot Nuvis” de Girona així com la recent fira “Exponuvis” que se celebra anualment a Calella de la Costa on les parelles que cerquen el servei d’animació pel seu casament poden presenciar les nostres demostracions en directe.