Opiniones de nuestros clientes

Estas son las opiniones de algunas de las parejas que nos han confiado la animación de su fiesta.

 1. Miquel i Cristina

  Lugar del evento: Calonge - Palafrugell - Llofriu Sala Gran

  Fecha del evento: 31-05-2014

  Ens vam casar el dia 31 de maig del 2014, va ser un dia espectacular amb tots els sentits. En Jaume i en Joan de Xic’s Music ens van escoltar, assesorar i millorar totes les propostes. A l’hora de preparar la feina es una empresa molt seria, i molt divertits a la vegada sense treure la professionalitat que els destaca. Ens van fer passar a nosaltres hi ha tota la gent que ens acompanyava el millor dia de les nostres vides, estem molt contents d’haver escollit a Xic’s Music per aquell gran dia que no oblidarem mai. I tenim clar que si haguessim de tornar a fer-ho repetiriem amb ells i sobretot recomenar a tothom que s’ens dubte SÓN ELS MILLORS.
  Moltes gràcies per fen-s’ ho passar tant bé.
  Gràcies Jaume i Joan.

 2. Ingrid & Javi

  Lugar del evento: Girona

  Fecha del evento: 29/08/15

  Sous uns grans profecionals! Va ser tot un plaer compartir aquest dia tan especial per nosaltres.

  Moltes gràcies

 3. Lluís & Maria

  Lugar del evento: Lloret de Mar

  Fecha del evento: 23/04/2016

  Gracies per la feina!

  L’assessorament i la posada en comú de totes les idees va estar genial, amb originalitat i rapidesa, en preparar-ho tot i en tots els canvis que van anar sorgint. Ens van demostrar molta professionalitat en tot l’event, tant en la coordinació de tot el que estava programat com amb la dedicació fins l’últim detall.

  Gracies a tot el que van fer, la gent no va parar de ballar ni de gaudir de la festa durant tota la celebració.

 4. David i Clara

  Lugar del evento: Santa Coloma de Farners

  Fecha del evento: 14/05/16

  Quan busqueu posar música al vostre casament, mirareu varies propostes de diferents DJ. Si voleu posar només música i punt, no aviseu a Xicsmusic. Si voleu tenir un casament extraordinàri, amb efectes de so, grans pantalles, jocs diversos, balls amb coreogràfies pels convidats, dedicació plena abans i durant el casament, un equip de so i imatge molt ampli, i l’experiència de pare i fill fent milers d’actes com aquest durant molts anys… contracteu Xic´s Music. El preu? Si vols que us digui.. d’aquí uns anys oblidarem el preu, però el nostre casament el recordarem tota la vida, i en part gràcies a la feina d’en Jaume i Xic’s Music